четвер, 2 серпня 2018 р.

Ідея 9. Забавки з конструктора "Технотронік" Технок

Сьогодні розкажу про пластмасовий конструктор "Технотронік" від українського виробника Технок (досить популярний, бо знайти його можна, здається, майже у всіх магазинах іграшок :) ).
 

Я пам"ятаю майже такий самий ще зі свого дитинства, тому дуже хотілося купити схожий і для Влада. Загалом співвідношення ціна-якість досить непогане - бавилися ми ним близько 2,5 років. За цей час не поламалося майже нічого, лише трохи стерлася різьба на деяких гайках і болтиках, тому вони стали важче закручуватися.

Як на мене, забавка буде актуальною для дітей приблизно від 3 до 6 років. У 3 роки, звісно, швидше спостерігати за тим, як майструють батьки і пробувати скручувати деякі деталі, а після 4 дитина вже запросто зможе збирати простенькі конструкції як от тачки чи букви.

Насправді машини, літаки і все що є в інструкції складали ми з цього конструктора досить рідко, завжди знаходилися інші застосування :) З того що збереглося на фото, наприклад, окуляри:

 
Чи лабіринт:

Завдання - пройти від одного червоного кружечка до іншого. Можна ускладнити і попросити дитину знайти коротшу і довшу дорогу (порахувавши всі чорні болтики, на які доводиться "наступати" в процесі). Потім малюк цілком може спробувати зробити свій власний лабіринт і придумати завдання вже для мами чи тата 😊

Немає коментарів:

Дописати коментар